NOVO: linije porcelana blagovne znamke Cookplay! | Alpeks

REX, YAYOI, SHELL LINE, JELLY in GOCHI, že na voljo ekskluzivno v naših C&C poslovalnicah!

Vse za domačo kuhinjo najdete na   
Novice
Arhiv novic
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
NOVO: linije porcelana blagovne znamke Cookplay!
27.11.2023
 
Linije porcelana blagovne znamke Cookplay - REX, YAYOI, SHELL LINE, JELLY in GOCHI, že na voljo ekskluzivno v naših C&C poslovalnicah!

Pri Cookplay delajo z vizijo; ustvariti novo generacijo namiznih postavitev in oblikovanje novih oblik s trajnostnimi materiali.
Njihov cilj kot oblikovalcev je posvečen uporabnikom z namenom ustvarjanja čustvene povezave okoli mize prek njihovih organskih in senzualnih oblik, ki jih navdihujejo najosnovnejše oblike narave.

Vabljeni v naše C&C, kjer si lahko v živo ogledate in se prepričate o čarobnosti Cookplay linij. 

KATALOG IZDELKOV

REX: gre za kolekcijo, ki je sestavljena iz svobodnega in intuitivnega tridimenzionalnega grafičnega vzorca. Vsaka celična oblika je narisana brez namena in je edinstvena, saj sledi logiki narave, se prilagaja okolju in se ne ponavlja.


JELLY: sestavlja obsežna ponudba kosov; krožniki, sklede in posode različnih velikosti, ki se prilegajo najbolj gastronomskim mizam. Prvič je ta kolekcija dopolnjena s tremi vertikalnimi vzorci porcelana: vrč za vodo ali vazo, vrč za omake in kozarec za vodo, kavo ali koktajle.


SHELL LINE: ergonomska in občutljiva zasnova njegovih elementov omogoča širok spekter uporabe, tako za tradicionalno kuhinjo kot za najsodobnejše konceptualne predstavitve.


YAYOI: ponuja več kosov porcelana, ki so zasnovani za kolektivno ali individualno postavitev mize, z več raznolikosti in manj količine.


GOCHI: je najbolj ustvarjalna in zabavna zbirka Cookplay.