Usposabljanje zaposlenih v okviru projekta SPIRIT | Alpeks

Stalno izobraževanje zaposlenih v podjetju je ključnega pomena za učinkovitost in uspešnost podjetja, kar pa ima svoje pozitivne učinke posledično tudi na gospodarski in družbeni napredek.

ALPEKS HOME - Najboljše za domačo kuhinjo   
Novice
Arhiv novic
2020
2019
2018
2017
2016
Usposabljanje zaposlenih v okviru projekta SPIRIT
20.08.2019
 
Stalno izobraževanje zaposlenih v podjetju je ključnega pomena za učinkovitost in uspešnost podjetja, kar pa ima svoje pozitivne učinke posledično tudi na gospodarski in družbeni napredek. V današnjem času moramo podjetja, če želimo biti konkurenčna, slediti in se prilagajati spremembam na trgu, ki so v veliki meri posledica hitrih sprememb na področju informacijske tehnologije.

Da bi uspešno sledili novim trendom in izkoristili priložnosti, ki jih ponuja industrija 4.0, smo bili zaposleni v podjetju Alpeks, v okviru operacije "Optimizacija e-poslovanja podjetja in vzpostavitev sistema za spletno promocijo in prodajo na tujih trgih", ki se je izvajala v okviru javnega razpisa za vzpostavitev ali nadgradnjo elektronskega poslovanja v MSP v obdobju 2019 - 2022 "E-poslovanje 2019-2022", deležni dveh usposabljanj.


Usposabljanji sta bili izvedeni v mesecu avgustu, kjer smo pridobivali nova znanja na področju industrije 4.0 in na področju digitalnega marketinga ter prodaje. Z novo pridobljenimi znanji bomo lažje razumeli želje in ravnanje naših strank ter temu ustrezno prilagodili sodelovanje pri ključnih procesih dela v podjetju.