Usposabljanje zaposlenih v okviru projekta SPIRIT | Alpeks

Stalno izobraževanje zaposlenih v podjetju je ključnega pomena za učinkovitost in uspešnost podjetja, kar pa ima svoje pozitivne učinke posledično tudi na gospodarski in družbeni napredek.

Novice
Arhiv novic
2020
2019
2018
2017
2016
Usposabljanje zaposlenih v okviru projekta SPIRIT
20.08.2019
 
Stalno izobraževanje zaposlenih v podjetju je ključnega pomena za učinkovitost in uspešnost podjetja, kar pa ima svoje pozitivne učinke posledično tudi na gospodarski in družbeni napredek. V današnjem času moramo podjetja, če želimo biti konkurenčna, slediti in se prilagajati spremembam na trgu, ki so v veliki meri posledica hitrih sprememb na področju informacijske tehnologije.

Da bi uspešno sledili novim trendom in izkoristili priložnosti, ki jih ponuja industrija 4.0, smo bili zaposleni v podjetju Alpeks, v okviru operacije "Optimizacija e-poslovanja podjetja in vzpostavitev sistema za spletno promocijo in prodajo na tujih trgih", ki se je izvajala v okviru javnega razpisa za vzpostavitev ali nadgradnjo elektronskega poslovanja v MSP v obdobju 2019 - 2022 "E-poslovanje 2019-2022", deležni dveh usposabljanj.


Usposabljanji sta bili izvedeni v mesecu avgustu, kjer smo pridobivali nova znanja na področju industrije 4.0 in na področju digitalnega marketinga ter prodaje. Z novo pridobljenimi znanji bomo lažje razumeli želje in ravnanje naših strank ter temu ustrezno prilagodili sodelovanje pri ključnih procesih dela v podjetju.